UW PARTNER IN INDUSTRIËLE NAAI- EN STRIJKAPPARATUUR

HISTORIEK

Reeds 2 generaties lang, in totaal goed voor zo'n 50 jaar ervaring, kunt u bij Machinehandel BOS terecht voor de aankoop en onderhoud van uw industrieel naaimachine en strijkapparatuur. Machinehandel BOS werd gesticht in 1966 door vader Bob te Lokeren. Alain, die reeds zijn hele jeugd geprikkeld en geboeid was door de zaak van zijn vader, waar hij liever vertoefde dan op de schoolbanken, begon op zijn achttiende onderaan de ladder in het familiebedrijf. In 2013, na talrijke opleidingen in naaimachinefabrieken, meelopend in de productie, en jarenlange zelfstudie nam hij de zaak over en zette de activiteiten verder in Destelbergen. 

DOELEN

Met meer dan 50 jaar ervaring en vakkennis is Machinehandel BOS uw partner voor industriële naai- en strijkapparatuur. Machinehandel BOS stelt tot doel om samen met de klant te zoeken naar de geschikte machine volgens zijn of haar wensen en noden. Hierbij zijn ze van geen kleintje vervaard. Zowel de particulier die een opleiding volgt en hiervoor naar het nodige materiaal op zoek is, als de professioneel die nood heeft aan industriële naaimachines voor zijn kledingproductie, het herstofferen van meubelen, naaien van handtassen tot autostoelen, veiligheidssystemen en -gordels kan bij Machinehandel BOS terecht. 

TROEVEN

Bij Machinehandel BOS vindt u een persoonlijke service en professioneel advies. Een afspraak verloopt steevast met zaakvoerder Alain in de toonzaal, die u wegwijs maakt doorheen de ruime keuze. Samen met de klant wordt er op zoek gegaan naar de apparatuur die aansluit bij diens doelstellingen én budget. Hierbij is een grootste troef dat Machinehandel BOS meerdere merken kan aanbieden en u diverse alternatieven kan aanbieden, elk met hun eigen specialiteit en budgettaire impact. Er wordt geluisterd naar uw persoonlijk verhaal. Dankzij jarenlange ervaring en opgedane kennis wordt u advies op maat aangeboden. 

 

 

CONTACTEER ONS VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Wij zijn gesloten wegens jaarlijkse zomervakantie van 13 juli tot en met 5 augustus 2024

Bel voor een vrijblijvende afspraak in onze toonzaal

De specialist in naai- en strijkapparatuur

Verkoop en onderhoud van alle merken

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Bosmachinehandel maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info