VEELGESTELDE VRAGEN

Is verkoop aan particulier mogelijk?

Zeker en vast, wij verkopen zowel aan industrie als aan particulier. U wenst een opleiding te volgen, maar bent nog op zoek naar het nodige materiaal? Wij luisteren naar uw verhaal en vinden de ideale machine volgens uw wensen, noden én budget.

Verkopen jullie tweedehandsmachines?

In principe kopen of verkopen wij geen tweedehandsmachines. Enkel op speciaal verzoek kunnen wij via ons uitgebreid netwerk zoeken naar een geschikte tweedehandsmachine. Aarzel niet om ons hierover aan te spreken.

Verkopen jullie huishoudmachines?

Wij verkopen of herstellen geen huishoudmachines, onze focus ligt op industriële naaimachines. Aarzel echter niet om contact met ons op te nemen, wij verwijzen u graag door naar een collega gespecialiseerd in huishoudmachines.

Doen jullie onderhoud en herstellingen andere merken?

Jazeker, wij doen onderhoud en herstellingen aan alle merken. Ook aan merken die niet door ons geleverd werden. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je verder.

Bel voor een vrijblijvende afspraak in onze toonzaal

De specialist in naai- en strijkapparatuur

Verkoop en onderhoud van alle merken

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Bosmachinehandel maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info