FABER DOMINA

FABER DOMINA
PDF SHARE
LIJST

De Trevil Domina is een compacte draagbare stoomgenerator voor particulier gebruik of voor thuisstrijkwerk. De boiler is gekoppeld aan een industrieel Trevil stoomstrijkijzer wat u toelaat te strijken als een professional.

De boiler is uitgerust met een dubbele veiligheidsthermostaat en een overdrukventiel. De roestvrijstalen ketel en verwarmingselement garanderen een levenslange veilige werking. Het zelfreinigend verwarmingselement is bestand tegen corrosie veroorzaakt door kalk en heeft bijgevolg een minimum aan onderhoud nodig. Met een volle watertank kunt u ongeveer 2 uur non-stop strijken. Een geluidssignaal en rood lampje waarschuwen u als het water bijna op is. Compleet geleverd met ergonomisch stoomstrijkijzer van 1,750kg en 800 Watt.

In tegenstelling tot bij andere strijktoestellen op de markt verkrijgbaar, kunnen bij de Domina alle onderdelen vervangen worden indien deze toch slijtage mochten vertonen.

Ideaal in combinatie met de strijktafel Plia.

Wij zijn gesloten wegens jaarlijkse zomervakantie van 13 juli tot en met 5 augustus 2024

Bel voor een vrijblijvende afspraak in onze toonzaal

De specialist in naai- en strijkapparatuur

Verkoop en onderhoud van alle merken

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Bosmachinehandel maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info